Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne u Danuty i Jana Łapka

Adres obiektu Kościuszki 147a, 34-530 Bukowina Tatrzańska
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Julita Sosinska
Dodano: 2015-01-03
Pobyt od: 2014-12-27 do 2015-01-03
 
 
    

POLECAM, wyjazd tygodniowy z dziećmi i przyjaciółmi w czasie sylwestra, gospodarze dyskretni nie narzucający się ale zawsze służący rada, można dowolnie korzystać ze świetlicy na dole, fajny kącik kuchenny z lodówkami i mikrofalą, stołem do przyrządzania posiłków na korytarzu. Gaździna bez żadnych przeszkód udostępni swoją kuchnie jeśli jest taka potrzeba, duża ilość koszów na śmieci wkoło opróżniane, serdecznie polecam atmosfera domku bardzo kameralna i swobodna i fajnie bo nie przy samej głównej ulicy ale 2 domy niżej wiec wszędzie blisko a cicho. Pokoje wyposażone w tv i czajnik bezprzewodowy, wszystkie niezbędne naczynia i sztućce dostępne na korytarzu jedynie warto zabrać ostry nóż do krojenia wędliny chodź myślę ze i to pani Danusia udostępni, pokoje urządzone w góralskim stylu zwłaszcza korytarze, świetlica kuchnia pełno polskiej góralszczyzny, przepiękne rzeźby, obrazy, lalki co uważam za atut gdzie można pokazać dzieciom folklor góralski, pani Danusia pracująca w domu ludowym wiec można śmiało dopytać o sztukę teatralna, jest specjalne miejsce na sprzęt narciarski.


 
 

Marzanna
Dodano: 2014-05-01
Pobyt od: 2014-05-01 do 2014-05-05
 
 
    

U Danusi zimą byłam znów się bardzo ubawiłam...odpoczęłam...pobajałam..na nartach też pozjeżdżałam...teraz pędzę na majówkę by zobaczyć znów Danusię...gospodyni bardzo miła..zawsze bardzo nas gościła...zobaczymy góry lasy, posłuchamy bajań gazdy..na 100% będzie fajnie...jeśli chcecie PRZYBYWAJCIE :)


 
 

Marzanna
Dodano: 2013-02-15
Pobyt od: 2013-02-09 do 2013-02-16
 
 
    

I znów tu byłam....czas miło spędziłam...w pokoiku mym mieszkałam...wieczorami poszalałam...na karnawał trafiliśmy...w karczmie się wybawiliśmy...atmosfera w domu była...gaździna była przemiła...lubię zawsze tu przebywać...bo tu da się odpoczywać...więc polacem z czystym sercem...bo ja kocham tę kwaterkę :)))


 
 

Marzanna
Dodano: 2012-08-22
Pobyt od: 2012-08-27 do 2012-08-31
 
 
    

Bardzo polecam te kwaterki...zdjęcia są z dawnego wystroju, teraz jest jeszcze sliczniej...klimacik góralski w domku mega...można nie wychodzić nigdzie bo tak jest w domku miło....Pani Danusia przesympatyczna i otwarta kobieta...Pan Jan zawsze podpowie gdzie wyjśc i jak dość lub jak dojechać...sypie dowcipami i nie tylko....byłam już kilka razy i nigdzie indziej się nie wybiorę jak do Pani Danusi Łapki....PRZYBYWAJCIE !!!!!


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2012-10-17 19:17:39
Dziękujemy, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie !!!

Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Bukowina Tatrzańska w przewodniku

Alternatywa dla Zakopanego - Białka i Bukowina Tatrzańska

Alternatywa dla Zakopanego – Białka i Bukowina Tatrzańska

Tatry to nie tylko Zakopane. Proponujemy dwie miejscowości, w których odpoczniesz od gwaru i tłumów, a jednocześnie nacieszysz się górskim klimatem.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie